统考英语2019-交际用语


1. — How are you, Bob?

— ________

A. How are you?             B. I'm fine. Thank you.   C. How do you do?         D. Nice to meet you.

【答案】B。

2. — Thanks for your help.

— _________

A. My pleasure.               B. Never mind.                C. Quite right.                  D. Don't thank me.

【答案】A。

3. — Hello, I'm Harry Potter.

— Hello, my name is Charles Green, but ________ .

A. call my Charles          B. call me at Charles       C. call me Charles           D. call Charles me

【答案】C。

4. — Paul, ________?

— Oh, that's my father! And beside him, my mother.

A. what is the person over there                              B. who's talking over there

C. what are they doing                                             D. which is that

【答案】B。

5. — Hi, Tom, how's everything with you?

— ________, and how are you?

A. Don't mention it         B. Hm, not too bad          C. Thanks                         D. Pretty fast

【答案】B。

6. — Who's ________ ?

— This is Tom.

A. speaks                          B. spoken                         C. speaking                      D. saying

【答案】C。

7. — I'm sorry. I am late due to the heavy traffic.

— ________

A. Well, it's OK.              B. No, it's all right.          C. You are welcome.       D. You are wrong.

【答案】A。

8. — It's rather cold in here. Do you mind if I close the window?

— ________

A. Yes, please.                  B. No, please.                  C. Sure, please.               D. I don't like it.

【答案】B。

9. — ________

— He teaches physics in a school.

A. What does your father do?                                   B. Who is your father?

C. What is your father doing?                                 D. Where is your father now?

【答案】A。

10. — Excuse me, how much is the jacket?

— It's 499 Yuan.

A. Oh, no. That's OK!                                               B. How do you like it?

C. Which do you prefer?                                           D. Would you like to try it on?

【答案】D。

11. — Could you help me with my physics, please?

— ________

A. No, no way.                 B. No, I couldn't              C. No, I can't.

D. Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.

【答案】D。

12. — Could I speak to Don Watkins, please?

— ________

A. Speaking, please.        B. Oh, how are you?       C. I'm listening.              D. I'm Don.

【答案】A。

13. — Could I borrow your car for a few days?

— ________

A. Yes, you may borrow.                                          B. Yes, go on.

C. Sure, here is the key. Enjoy your journey.         D. It doesn't matter.

【答案】C。

14. — Thank you for inviting me.

— ________

A. I really had a happy time.                                    B. Oh, it's too late.

C. Thank you for coming.                                         D. Oh, so slowly?

【答案】C。

15. — May I see your tickets, please?

— ________

A. Sure.                            B. No, you can't.              C. No, they are mine.      D. Yes, you can.

【答案】A。

16. — Please help yourself to the seafood.

— ________

A. No, I can't.                                                             B. Sorry, I can’t help.

C. Well, seafood don’t suit.                                      D. Well, I'm afraid I don't like seafood.

【答案】D。

17. — Would you like to go to the concert with us this evening?

— ________

A. No, I already have plans.                                     B. I'd love to, but I'm busy tonight

C. No, I really don't like being with you.                D. I'm ill, so I shouldn't go out.

【答案】B。

18. — Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.

— ________

A. Yes, I beat the others.                                           B. No, no, I didn’t do it well.

C. Thank you.                                                            D. It's a pleasure.

【答案】C。

19. — Must I take a taxi?

— No, you ______. You can take my car.

A. had better to               B. don't                            C. must not                      D. don't have to

【答案】D。

20. — We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?

— ________

A. I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.

B. Of course not. I have no idea                              C. No, I can’t.                  D. That's all set

【答案】A。

21. — How was your trip to London, Jane?

— ________

A. Oh, wonderful indeed.                                         B. I went there alone.

C. The guide showed me the way.                           D. By plane and by bus.

【答案】A。

22. — Hey, Tom, what's up?

— ________

A. Yes, definitely!                                                     B. Oh, not much.

C. What is happening in your life?                          D. You are lucky.

【答案】B。

23. — Do you mind my smoking here?

— ________

A. No, thanks.                  B. Yes, I do.                     C. Yes. I'd rather not.      D. Good idea.

【答案】B。

24. — Did you know that David injured his leg yesterday?

— Really? ________

A. Who did that?                                                       B. What's wrong with him?

C. How did that happen?                                           D. Why was he so careless?

【答案】C。

25. — This box is too heavy for me to carry it upstairs.

— ________

A. You may ask for help.                                                  B. I'll give you a hand.

C. Please do me a favor.                                           D. I'd come to help.

【答案】B。

26. — I wonder if I could use your computer tonight?

— ______ I'm not using it right now.

A. Sure, here you are.     B. I don't know.               C. It doesn't matter.         D. Who cares?

【答案】A。

27. — Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?

— ________ Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can’t miss it.

A. I beg your pardon?                                               B. What do you mean?

C. You’re welcome.                                                   D. Um, let me think.

【答案】D。

28. — Wow!  This is a marvelous room! I’ve never known you’re so artistic.

— _________

A. Great, I am very art-conscious.                          B. Don’t mention it.

C. Thanks for your compliments.                            D. It's fine.

【答案】C。

29. — Is it possible for you to work late tonight?

— ________

A. I like it.                        B. I'll do that.                   C. I'd love to. .                 D. I think so.

【答案】D。

30. — Unbelievable! I have failed the driving test again!

— ________ This is not the end of the world.

A. Good luck.                  B. Cheer up.                     C. Go ahead.                    D. No problem.

【答案】B。

31. Are you feeling better today, Jack?

A. There must be something wrong.                                                                 B. Just have a good rest.

C. Yes, thank you, doctor. But I still don't feel good.                                      D. Don’t worry about me.

【答案】C。

32. Thank you so much for your lovely gift.

A. Never mind.               B. I'm glad you like it.    C. Please don't say so.     D. No, It's not so good.

【答案】B。

33. Would you like something to drink? What about a cup of tea?

A. No, thanks.                  B. No, I wouldn’t            C. Yes, I want.                  D. Yes, I like.

【答案】A。

34. What's the problem with your bike?

A. Not at all.                    B. Good, thank you.        C. Nothing serious.         D. Sure.

【答案】C。

35. Good morning, John. How are you doing?

A. I'm pleased                  B. Good night.                 C. Not so bad. And you? D. How do you do?

【答案】C。

36. How do you do?

A. Fine, thank you.         B. How do you do?         C. Not too bad.                D. Very well.

【答案】B。

37. Good-bye for now.

— ________

A. The same to you.        B. That's OK                    C. See you.                       D. Long time no see.

【答案】C。

38. Hello, how are you?

— ________

A. Hello, how are you?   B. How do you do?         C. Fine, thank you.         D. That's OK.

【答案】C。

39. I didn't mean to do that. Please forgive me.

— ________

A. Not too bad.               B. That's all right             C. It's a pleasure.             D. Thank you.

【答案】B。

40. Thank you for your invitation.

A. It doesn’t matter.        B. It's a pleasure.             C. It's a small thing.        D. I'll appreciate it.

【答案】B。

41. What a beautiful dress you have on today!

— ________

A. It is suitable for me.   B. No, it isn’t.                  C. You want to have one, too?        D. Thank you.

【答案】D。

42. I think he is a good lecturer.

— ________

A. Sorry, it doesn’t matter.                                        B. So do I.

C. Yes. It's a good idea                                              D. I don't mind

【答案】B。

43. — What's the matter, dear?

— ________

A. I didn't go to school.                                           B. I have a terrible headache.

C. I took the kids shopping today.                                   D. It is a beautiful dress.

【答案】B。

44. Good morning, may I speak to Mark, please?

A. Who's there?                                                         B. Who's that speaking?

C. Who are you?                                                       D. Who wants to speak to Mark?

【答案】B。

45. Let me introduce myself. I'm Steward.

— ________

A. What a pleasure.         B. Pleased to meet you.  C. I don't know.               D. Thanks a lot.

【答案】B。

46. Let's go to the library this afternoon.

— ______.

A. Yes, that's right.         B. No. I can't.                   C. What about you?         D. That's a good idea.

【答案】D。

47. What does Tom's wife do for a living?

— ______.

A. She is a doctor.           B. Tom loves his wife.    C. She has a happy life.  D. She lives far from here.

【答案】A。

48. How tall is your sister?

— ________

A. She is not very well.  B. She is 28 years old.    C. She is very nice.         D. She is as tall as I am.

【答案】D。

49. What do you think of this novel?

— ________

A. I've read it.                                                            B. It's well-written.

C. It was written by my uncle.                                 D. I bought it yesterday.

【答案】B。

50. How much is this necklace?

— ________

A. It's very nice.                                                        B. It's a birthday present from my parents.

C. It costs fifty pounds.                                            D. It's a bargain.

【答案】C。

51. How can I get to the cinema?

— ________

A. It's very far.                                                            B. Yes, there is a cinema near here.

C. It's well known.                                                    D. Go down this street and turn left.

【答案】D。

52. What's the matter, John?

— ________

A. I failed my French test                                         B. It doesn't matter.

C. Nothing's wrong with him.                                   D. I don't think I can.

【答案】A。

53. What are you majoring in?

— ________

A. In a university.           B. Very hard.                    C. Mathematics.              D. At nine in the morning.

【答案】C。

54. Are you going on holiday for a long time?

— ________

A. It was a long time.                                                B. Two weeks ago.

C. No. Only a couple of days.                                   D. Not long time ago.

【答案】C。

55. Is Mary there?

— ________

A. Speaking.                    B. I'm not Mary.              C. Who are you?             D. Mary is well today.

【答案】A。

56. What day is today?

— ________

A. It's March 6.               B. It's a fine day today.   C. It's March.                   D. It's Monday.

【答案】D。

57. Is that seat taken?

— ________

A. Please don't worry.     B. I don't think so.           C. Why not?                     D. It's very nice.

【答案】B。

58. Thank you for calling.

— ________

A. Don’t mention it.        B. That's fine.                  C. Nice talking to you.   D. Call back again.

【答案】C。

59. How are you getting on today?

— ________

A. Very well.                    B. How do you do?         C. I'm a doctor.               D. Nice to have known you.

【答案】A。

60. How's your family?

— ________

A. Thanks all the same.   B. Thanks for calling.     C. Not too bad.                D. Don't mention it.

【答案】C。

61、- How is it that you are late for class again?

- ________________.

A.Because I missed the bus                                      B.By bus and then on foot

C.Yes, it is quite wrong                                            D.It is far from school

答案:A

62、- Excuse me. Could you spare me a few minutes? - _________

A.Of course.                    B.Of course not.             C.I am sorry to hear that.D.Yes. I'm busy now.

答案:A

63、- It's very thoughtful of you to give me a ride. - _________

A.It's my pleasure.          B.Take it easy.                  C.Sure.                             D.Never mind.

答案:A

64、- This is heavy! What's in it?

- _________

A.I think you don't like it.                                         B.My new computer. I just bought it.

C.I'm glad you're here.                                       D.Are you really interested in it?

答案:B

65、- _________

- I'd like to place an order please.

A.Can I help you?           B.I can help you.             C.What are you doing?        D.Why are you doing?

答案:A

66、- Do you know the girl over there?

- _________

A.How can I know?                                                  B.Yes, I remember it now.

C.It's Sam, my teacher's daughter.                          D.She is a good girl.

答案:C

67、- You look great in this dress!

- _________

A.You can't wear it.         B.It's not very expensive.C.Thank you.                  D.You are welcome.

答案:C

68、- Welcome to the party! _________

- Thank you!

A.Excuse me!                                                            B.I totally agree with you.

C.How pretty you are today!                                    D.Which one do you prefer?

答案:C

69、- Shall we go out for dinner tonight?

- _________

A.No, you can't.                                                        B.Yes, please.                  

C.Thank you, I don't want to.                                  D.Sorry, I have a report to finish.

答案:D

70、- I think the reference book(参考书)is very helpful.

- _________

A.Good idea.                    B.So do I.                         C.With pleasure.              D.No problem.

答案:B

71、- I wish you success in your career.

- _________

A.You are welcome.        B.I think so.                     C.Yes, please.                  D.The same to you.

答案:D

72、- We are planning an outing. _________

- Sure.

A.Where are you going?                                           B.When will you leave?         

C.How is everything?                                               D.Do you want to join us?

答案:D

73、- Would you like to come over tonight?

- _________

A.Yes, last night.            B.Yes, over there.            C.Sure, I'd love to.          D.Yeah, I liked it too.

答案:C

74、- How do I transfer calls? - _________

A.Do as you like.            B.It is a bit difficult.       C.Let me show you.        D.Not at all.

答案:C

75、- Thanks for inviting me, John, but I've already made other plans.

- _________. Maybe another time.

A.I hope you enjoy it                                                B.That's good

C.Oh! I'm sorry to hear that                          D.Great! I really had a good time

答案:C

76、- Thanks for the lovely party and the delicious food. - _________

A.No, thanks.                  B.Never mind.                 C.Thank you for coming.D.That's all right.

答案:C

77、- Why didn't you tell me?

- _________

A.Sorry, I forgot.                                                       B.I'm sorry you should wait.

C.I don't know.                                    D.I'd love to.

答案:A

78、- What do you plan to do after the exam?

- _________ How about you?

A.I hate taking exams.    B.I like making plans.     C.Nothing special.          D.I've changed my mind.

答案:C

79、- Tom told me that you collect stamps.

- _________

A.What do you mean?    B.I don't think so.     C.Why did he tell you?        D.Yes, I do. Do you?

答案:D

80、- This is a challenging job. Who wants it?

- _________

A.I'll take it.                     B.It's a good idea.           C.You bet!                        D.No sweat!

答案:A

81、- I'm taking my driving test tomorrow.

- ______!

A.Cheers                          B.Good luck                    C.Come on                      D.Congratulations

答案:B

82、- ABC Company, may I help you? - _________

A.I am Jack. May I speak to Miss Jenny?

B.This is Jack speaking. May I speak to Miss Jenny?

C.This is Jack speaking. Can I find Miss Jenny?

D.I am Jack. Can I find Miss Jenny?

答案:B

83、- You have won the football game. Congratulations! - _________

A.We are really lucky.                                              B.No one else could do it.

C.Oh, not really.                                                        D.It's nice of you to say so.

答案:D

84、- Excuse me, when will the 17:15 train arrive? - _________

A.I don't tell you.                                                      B.It's been delayed one hour.

C.You have to be patient.                                         D.Don't ask me.

答案:B

85、- Is John there?

- _________

A.Speaking.                     B.I'm not Mary.               C.Who are you?              D.Mary is well today.

答案:A

86、- Would you like to join us for Sunday dinner?

- _________

A.It's nice of you to invite me.                                 B.How about the food?

C.I like onion soup.                                              D.I'm sorry I missed the fun last time.

答案:A

87、- Could you tell me where the nearest parking lot is?

- _________

A.Don't ask me.                                                         B.Parking is very difficult.

C.Sorry, I'm a stranger here.                                     D.Sorry, you can't park here.

答案:C

88、- Is it OK if I take this seat?

- Sorry, _______

A.here you are.                B.take it.                           C.it's taken.                      D.never mind.

答案:C

89、-What's this in English?  

- _________

A.It's a map.            B.That is a map.              C.Yes, it's a map.            D.No, it isn't. 

答案:A

90、- I hear you got through your exam. Congratulations!

- _________

A.No. I didn't do well enough.                                B.Who told you that?

C.Thanks.                                                                   D.Yes, I got a good mark.

答案:C

91、- Don't forget to come to my party this evening!

- _____________________

A.I can't.                           B.I won't.                         C.I don't.                          D.I will.

答案:B

92、- Jim, please don't put your head out of the window on the bus. It's dangerous!

- _____________________

A.Good idea.                                                              B.Sorry, I won't do it again.

C.It doesn't matter.                                                    D.It's good.

答案:B

93、-How about going fishing?

-____________, I have no patience for that.

A.Excuse me                    B.Sorry                             C.Pardon                          D.Apologize

答案:B

94、- Thanks for the lovely and delicious food.           

- ___________.             

A.No thanks                     B.Never mind                  C.All right                       D.My pleasure

答案:D

95、- Haven't seen you for ages. Let's have a get-together next week.

- __________

A.Great idea.                    B.Welcome!                     C.Yes, of course.            D.No, thanks.

答案:A

96、- Do you mind if I switch off the radio?        

- ___________. Go ahead.

A.Never mind                  B.No way                         C.No, not at all               D.No, you'd better not

答案:C

97、- Could I use your bike for a moment?

- _____

A.It's well.                        B.It doesn't matter.          C.By all means.               D.I have no idea.

答案:C

98、-How do you like the story?

-____________.

A.I'd like to read it          B.I like it very much       C.fine, thank you             D.It's very interesting

答案:D

99、- I'll sorry to trouble you.

- ___________.

A.Don't say so                 B.OK                                C.It doesn't matter           D.That's fight

答案:C

100、- We ordered 20 boxes of your products, but we have only got 19. - _________

A.You do not have to.                                               B.It does not matter.

C.We will send another tomorrow.                          D.Nothing serious.

答案:C

101、--Will you please give the note to him?

-- ______________.

A.Certainly, I'll give it to him                                  B.No, please not

C.Sorry, I don't                                                          D.Yes, please do

答案:A

102、- Thank you ever so much for your lovely gift.

- _________

A.Never mind                                                            B.I'm glad you like it.

C.Please don't say so.                                                D.No, It's not so good.

答案:B

103、- I'd like to invite you to dinner this Saturday, Mr. Smith.

- _________

A.Oh, no. let's not.                                                    B.I'd rather stay at home.

C.I'm sorry, but I have other plans.                          D.Oh, no. That'll be too much trouble.

答案:C

104、- Could you please open the window?

- _________

A.I can't.                    B.Go ahead.                 C.Sure.                          D.It's really very kind.

答案:C

105、- Do you think I can borrow your bike for a few hours?

- _________

A.I'm afraid you can.                                     B.I'm sorry, but I really need it this afternoon.

C.Yes, I don't think so.                                  D.I'll think about it later.

答案:B

106、- Thank you very much for the dictionary you sent me.

- _________

A.No thanks.                B.I'm glad you like it.    C.Please don't say so.    D.No, it's not so good.

答案:B

107、- How do you like the movie we saw yesterday?

- _________

A.You are welcome.                           B.How about you?

C.I've never seen a better movie than it.           D.It is very expensive.

答案:C

108、- What do you think of your new teacher?

- _________

A.He came to teach us last week.                            B.He teaches us English.

C.He has two children.                                             D.He is very nice.

答案:D

109、- Are you going to have a holiday?

- _________

A.Not until next week.    B.Three weeks ago.         C.To Beijing.                   D.I'm pleased to hear that.

答案:A

110、- You seem to be lost. Need help?

- _________

A.Yes, would you please help me with the bag?   B.Help me find my key, please.

C.Yes, with pleasure.                                                 D.I'm looking for Zhongshan Road.

答案:D

111、- Can you help me clear up the mess?

- _________

A.Yes, it doesn't matter.  B.No, that's OK.              C.Yes, help yourself.       D.No problem.

答案:D

112、- Does No.20 bus stop at our school?

- _________

A.I go to school by bus.  B.I'm afraid not.              C.You are welcome.        D.I'll not take No.20 bus.

答案:B

113、- Can I help you?

- _________

A.Sorry, I don't need your help.                              B.What help can you give us?

C.I'd like to try on these shoes, please.                    D.Thanks. You are welcome. 

答案:C

114、- How long have you worked here?

- _________

A.Since about two years.B.I do not know.             C.For about two years.        D.Who knows.

答案:C

115、- Sorry to have kept you waiting.

- _________

A.That's OK.                                                              B.What are you doing?

C.What's wrong with you?                                       D.Where have you been?

答案:A

116、- What is she?

- _________

A.She is a typist.                                                       B.She is talking to her friend.

C.She is having a holiday.                                        D.She is my sister.

答案:A

117、- That's a beautiful cat. I wonder who it belongs to.

- _________

A.It belongs to the Browns.                                     B.The cat is my favourite too.

C.Mind your own business.                                      D.I can't say anything more.

答案:A

118、- Excuse me, could you tell me the time?

- _________

A.You'd better buy a watch.                                      B.It's three thirty by my watch.

C.Can you see the clock?                                          D.It's late I think.

答案:B

119、- What do you think of the movie we saw last night?

- _________

A.The actress is bad.       B.Terrific!                        C.The theatre is bad.         D.Nobody was there.

答案:B

120、-_______

-No, thanks. I'm just looking around. I'll let you know if I want anything.

A.Could you help me?    B.What will you buy?    C.Can I help you?           D.Do you like to look around?

答案:C

121、- Hello, Peter. What do you do?

- _________

A.I am fine.                                                                B.I am not sick.

C.I am a student from Bonn University.                 D.I came from Bonn University.

答案:C

122、-Excuse me; can I have a seat here?

- _______

A.Be hurry.                B.Come on.                      C.Yes, please.            D.Do you mind?

答案:C

123、- Shall we sit up here on the grass or down there near the water?

- _____

A.I'd rather stay here if you don't mind.                  B.Sorry, I don't like neither.

C.Certainly, why not?                                             D.Yes, we like these two places.

答案:A

124、- What do you do on Sunday?

- _______

A.I 'm a teacher.         B.I play football.         C.You are a student.           D.They clean rooms. 

答案:B

125、- Our class won the girls' relay race in our school's sports meeting.

- _____________________

A.That's right.                  B.Thanks a lot.                C.Congratulations!         D.It's a pleasure.

答案:C

126、- Hi, is Mary there, please?

- _____

A.Hold on. I'll get her.    B.No, she isn't here.        C.Yes, she lives here.        D.Yes, what do you want?

答案:A

127、- I am afraid I can't return the book to you before Friday.

-______.

A.Don't be afraid             B.Be careful                     C.Not at all                      D.Take your time

答案:D

128、- I really don't know how to thank you enough.

- ______.

A.No problem                  B.Think nothing of it      C.Not at all                       D.It doesn't matter

答案:B

129、- Must I be home before seven?

- ___________________.

A.No, you needn't           B.No, you mustn't           C.Yes, you will               D.No, you won't

答案:A

130、-I'm sorry to hear that you failed in the exam.   

-___________.

A.Not at all                                                                B.Oh, thank you.That's very kind of you

C.You are welcome                                                   D.Yes, I'm really sorry

答案:B

131、-If you need me, jut let me know.

-I will,___________.

A.that's all right               B.thank you                     C.all right                         D.not at all

答案:B

132、-Hello, may I speak to Zhao Hua?

-__________.

A.My name is Zhao Hua                                          B.I'm Zhao Hua

C.This is Zhao Hua speaking                                   D.Zhao Hua is me

答案:C

133、- _________?

- This is Mr Smith speaking now.

A.Who are you                B.Who is that                   C.Who are you calling        D.What do you want to say

答案:B

134、- I was born in Boston, but I studied in New York._________?

- I was born in New York, but studied in Boston.

A.What do you do           B.And you                       C.Where were you          D.Do you

答案:B

135、- I was worried about my maths, but Mr. Brown gave me an A.

- _____

A.Don't worry about it.                                             B.Congratulations! That's a difficult course.

C.Mr. Brown is very good.                                      D.Good luck to you!

答案:B

136、-Would you go to the concert with me?

-_____________, but I'm very busy now.

A.I'd like to                      B.Sure                              C.No problem                 D.Certainly

答案:A

137、-Can I get you a cup of tea?     

-___________.

A.That's very kind of youB.With pleasure              C.You can, please            D.Thank you for the tea

答案:A

138、-I'll be away on a business trip. Would you mind looking at my cat?

-Not at all. ____________.

A.I have no time              B.I'd rather not                C.You can leave               D.I'd be happy to

答案:D

139、- Hi, Jim! Nice to meet you.

- _________.

A.Certainly                      B.Many thanks                C.OK                                D.Nice to meet you, too

答案:D

140、- Hello, may I speak to Mike?

- __________

A.Who are you?              B.Sorry, he isn't in.          C.Thank you very much.        D.Yes, here you are.

答案:B

141、- Will you join us for lunch?

- _________. 

A.No, I won't                   B.Yes, with pleasure       C.Yes, please                   D.Yes, help yourself

答案:B

142、- Thank you for your great dinner. I really enjoyed it.

- __________you enjoyed it.

A.I'm so glad                   B.I'm sorry                       C.What a pity                  D.Surprisingly

答案:A

143、- I heard Susan surprised her teacher by working hard.   

- Yes, ______

A.her teacher worked hard.                                      B.Susan worked hard.

C.the teacher was surprising.                                   D.Susan was surprised.

答案:B

144、- Peter, don't step on the grass.

-  ____________.

A.It doesn't matter           B.I can't do it                   C.Don't worry                 D.Sorry, I won't do it again

答案:D

145、- How was your journey to Paris? - _________

A.It went very well.        B.I flew there.                  C.I love Paris.                  D.Thank you for asking.

答案:A

146、- I'm sorry for being late, Mr Lt.

- ___________.

A.All right                       B.That's right                   C.Not at all                      D.Never mind

答案:D

147、- Happy birthday to you!   

- ______!

A.Happy birthday to you        B.I'm very glad                C.That's all right             D.Thank you

答案:D

148、- Do you like country music?

- ______________.

A.Yes, I like basketball a lot                                    B.It's far too crowded

C.Yes, I'm crazy about it                                           D.Oh, it's funny

答案:C

149、- Have a cup of tea, _________?    

- Thanks a lot.

A.don't you                      B.haven't you                   C.shall we                        D.will you

答案:D

150、- Thank God.It's Friday again.A nice weekend!

- ______.

A.Me too                          B.Yes,I'll be free then  C.That's all right             D.The same to you

答案:D

声明:三戒说天下|三戒日记|三戒随笔-柳三戒博客|版权所有,违者必究|如未注明,均为原创|本网站采用BY-NC-SA协议进行授权

转载:转载请注明原文链接 - 统考英语2019-交际用语


欲带王冠,必承其重。